Algemene voorwaarden aannemers-, bouw- of klusbedrijf

Algemene voorwaarden nodig voor uw aannemers-, bouw- of klusbedrijf? Door onze jarenlange ervaring in de bouwbranche kunnen we met onze efficiënte werkwijze voor slechts € 99,- (excl. btw) uw op maat te maken algemene voorwaarden opstellen. Vul de vragenlijst onder de link hieronder in, vermeld het type werkzaamheden dat uw aannemers-, bouw- of klusbedrijf verricht en beantwoord de overige vragen over uw aanbod en werkwijze. Op basis van uw antwoorden weten we precies welke bepalingen in uw algemene voorwaarden moeten worden opgenomen. In tegenstelling tot algemene voorwaarden die met online contractgeneratoren worden gemaakt, kunnen we ook open vragen stellen waardoor uw algemene voorwaarden bovendien volledig aan uw wensen zullen voldoen.

Tevredenheidsgarantie

Na de levering iets niet naar wens? Geen probleem. Overleg met ons en/of geef gewenste wijzigingen aan ons door en we gaan voor een tweede keer voor u aan de slag. Zonder extra kosten.

Bestel nu

Start nu de vragenlijst en uw algemene voorwaarden worden morgen door een jurist (meester in de rechten) met jarenlange ervaring in de bouwbranche opgesteld en geleverd. Betaal niet teveel en profiteer nu van ons maatwerk tegen een heel voordelig tarief.

Start vragenlijst

Goede algemene voorwaarden voor uw aannemers-, bouw- of klusbedrijf beperken uw aansprakelijkheidsrisico’s. Bovendien vermelden algemene voorwaarden alle overige belangrijke afspraken bij de overeenkomsten die u sluit, zoals de prijs- en betalingsvoorwaarden, uitvoerings- en opleveringsvoorwaarden en de verplichtingen van uw opdrachtgevers.​

Onderwerpen in algemene voorwaarden voor uw aannemers-, bouw- of klusbedrijf*

 1. Definities;
 2. Algemene bepalingen;
 3. Aanbod en totstandkoming van overeenkomsten;
 4. Verplichtingen van klanten/opdrachtgevers;
 5. Uitvoeringsvoorwaarden;
 6. (Op)leveringsvoorwaarden;
 7. Uitvoerings-, klacht- en vervaltermijnen;
 8. Tekortkomingen;
 9. Conformiteit en garantie;
 10. Prijs- en betalingsvoorwaarden;
 11. Overmacht;
 12. Opschorting en ontbinding van overeenkomsten;
 13. Aansprakelijkheid en vrijwaring;
 14. Eigendomsvoorbehoud;
 15. Toepasselijk recht en geschillen.

* Afhankelijk van uw antwoorden uit de online vragenlijst, kunnen de onderwerpen in uw algemene voorwaarden afwijken.