Niet-goed-geld-terug-garantie

Van toepassing op bestellingen vanaf 15-06-2022

Omdat we streven naar 100% tevreden klanten bieden wij een niet-goed-geld-terug-garantie aan op alle door ons opgestelde algemene voorwaarden. U kunt daarop een beroep doen als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  1. U laat ons binnen 14 dagen na de levering per e-mail (info@maxiuslegal.nl) weten dat u een beroep doet op de niet-goed-geld-terug-garantie.
  2. U hebt ons binnen die 14 dagen een mogelijkheid gegeven verbeteringen in uw algemene voorwaarden aan te brengen, waarbij u hebt aangegeven waarover u precies niet tevreden bent zodat we weten wat u precies verbeterd wilt hebben.
  3. De algemene voorwaarden zijn niet goed terwijl u de antwoorden in de online vragenlijst wel juist en volledig hebt verstrekt.
  4. U hebt in het kader van een andere opdracht aan ons, niet eerder een beroep gedaan op de niet-goed-geld-terug-garantie.

De niet-goed-geld-terug-garantie is ook niet van toepassing als u het probleem zelf heeft opgelost of als u daarvoor een derde heeft ingeschakeld. Kosten die u gemaakt heeft, kunt u nooit op ons verhalen.

Als wij geen passende oplossing hebben gevonden, dan ontvangt u het aankoopbedrag dat u betaald heeft, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen terug.